Sanatatea reprezinta un bun uman deosebit de valoros. Acesta este motivul pentru care ne-am angajat cu toate resursele in dezvoltarea de remedii cu un minim de efecte secundare si contraindicatii. Starea de bine a consumatorilor produselor Hyllan se afla in centrul preocuparilor noastre.

Ne straduim ca prin eficienta remediilor sa convingem un numar cat mai mare de medici si farmacisti de calitatea produselor noastre.

Hyllan Pharma este o companie care iubeste natura si, in consecinta, sustinem in mod activ argumentele terapeutice naturale, mediul natural si activitatea economica.

Eficienta

Fiecare produs creat in laboratoarele Hyllan Pharma este un sprijin natural pentru organism. Colaboram cu medici de prestigiu si cu institute specializate pentru a face fiecare produs cat mai eficient posibil.

Ingrediente naturale unice

Ingredientele bioactive din produsele noastre provin in cea mai mare parte din surse naturale, din plante medicinale de pe intregul glob. Potentialul lor terapeutic ridicat, adresat unei game largi de afectiuni, va este furnizat in siguranta propriului dvs. camin.

Abordare inovatoare

Suntem in permanenta in cautarea celor mai inovatoare combinatii, pentru a asigura produselor noastre maximul de eficienta. Departamentul nostru de Dezvoltare propune produse ale caror retete, odata adoptate, sunt patentate.

Calitate controlata

Hyllan Pharma produce suplimentele sale alimentare in propria sa fabrica, in conditii GMP (Good Manufacturing Procedures), impuse legal doar pentru productia de medicamente. Mediul si standardele inalte de calitate sunt verificate in permanenta si in fiecare stadiu al productiei, pentru a va oferi dvs. siguranta maxima in utilizarea produselor. Procesele tehnologice utilizate protejeaza mediul natural si nu genereaza deseuri nedegradabile.

Respect

Oferim sinceritate si gratitudine fiecarui consumator al produselor noastre si facem toate eforturile ca sa-i facem pe oameni fericiti si sanatosi. Garantam ca toate produsele Hyllan Pharma sunt create exclusiv prin utilizarea ingredientelor furnizate de lideri mondiali in domeniu, prin procedee de inalta tehnologie, controlate strict in fiecare faza.

Aboneaza-te la newsletter si vei fi printre primii care afla ofertele noastre si informatii utile pentru sanatatea ta.