6 moduri surprinzatoare in care burta ne poate afecta sanatatea generala

Tractul nostru gastrointestinal, lung de 9 metri, cunoscut mai simplu sub numele de "intestin", poate avea un impact major asupra noastra nu numai in ceea ce priveste digestia. Intestinul nostru contine trilioane de microbi...

UFC? Ce-i aia UFC?

UFC, acronim pentru Unitati Formatoare de Colonii, se regaseste aproape intotdeauna pe ambalajele produselor de acest tip. Concentratia unui astfel de produs este exprimata standard sub forma numarului de microorganisme vii per unitate de volum (doza). 

O lume mica, mica

Inspira. Simte aerul cum iti trece prin nari si se misca in interiorul nasului. Diafragma ti se contracta, absorbind aerul in adancul pieptului. Oxigenul invadeaza minusculele cavitati ale plamanilor si trece in capilare, gata sa-ti alimenteze fiecare celula din corp. Esti viu.

Calea naturala pentru vindecarea problemelor cu stomacul

Produsele din categoria REFFLOR sunt creditate cu efecte pozitive intr-o lista lunga de maladii, de la infectii fungice si deranjamente stomacale pana la boli coronariene. Iata ce trebuie sa stim despre aceste bacterii benefice, in viziunea Andreei Atkins, publicist, jurnalist si editor la numeroase reviste de larga circulatie de peste ocean.

Ce este Refflor?

Cel mai probabil, ati aflat deja ca tractul intestinal al fiecaruia dintre noi este populat de un numar imens de microorganisme, de mai multe tipuri: bacterii, drojdii, virusi, microbi, fungi si alti agenti patogeni. Au ajuns sa ne populeze inca din clipa nasterii si s-au multiplicat apoi, atat numeric, cat si ca numar de specii, in fiecare zi din viata noastra.

De ce sa alegi Refflor?

Intrebarea poate suna si altfel: cum alegi un probiotic? Numarul produselor din aceasta categorie este destul de mare (si in continua crestere). E normal sa te intrebi ce sa alegi si, mai important, ce criterii sa folosesti pentru selectie.

 

Hyllan Pharma

Sanatatea reprezinta un bun uman deosebit de valoros. Acesta este motivul pentru care ne-am angajat cu toate resursele in dezvoltarea de remedii cu un minim de efecte secundare si contraindicatii. Starea de bine a consumatorilor produselor Hyllan se afla in centrul preocuparilor noastre.

Cum convingi copilul sa ia pastilele?

Trucuri care usureaza administrarea medicamentelor la cei mici si nu numai

Aboneaza-te la newsletter si vei fi printre primii care afla ofertele noastre si informatii utile pentru sanatatea ta.