Pe copil il convingi mai greu?

Orice parinte stie ca unui copil nu ii place nici in “ruptul capului” sa ia “pastile”. Iar strambatul din nas are loc de la ulei de somon pana la aspirina. De asemenea, fiecare parinte stie ca “o lingurita de zahar face ca pastila sa alunece pe gat”. Refflor Choco pentru copii este singurul probiotic din ciocolata adevarata.

Refflor Choco este singurul produs din Romania in care probioticele sunt incorporate in ciocolata adevarata, delicioasa. Compozitia sa este completata de vitamina D, necesara dezvoltarii armonioase a sistemului osos si a dintilor copilului.

Este suficienta administrarea unei singure tablete de Refflor Choco pe zi: copilul o va adora si o va astepta ca pe o adevarata recompensa zilnica.

Datorita continutului sau in Bifidobacterium lactis, Refflor Choco este o excelenta optiune pentru preventia dezechilibrului florei intestinale. De asemenea, contribuie la mentinerea starii de sanatate a tubului digestiv si amelioreaza disconfortul abdominal in situatii precum: balonare, dureri abdominale, diaree sau constipatie. Mai mult decat atat, contribuie la sustinerea sistemului imunitar.

 

Aboneaza-te la newsletter si vei fi printre primii care afla ofertele noastre si informatii utile pentru sanatatea ta.